Dit is een voorbeeld vervaet linkklik

​Vervaet producten

Topkwaliteit produceren is het kenmerk van Frans Vervaet BV. Dit is zeer duidelijk zichtbaar aan onze producten.

Begonnen in 1957 te Biervliet, Nederland, heeft Frans Vervaet BV innovatieve oplossingen geleverd die boeren en loonwerkers helpen gemakkelijker efficiënter en effectiever te werken.


Online brochure
Mest injectie

Zelfrijdende Vervaet machines voor mest injectie.
 

Bietenoogst

Zelfrijdende Vervaet machines voor de oogst van suikerbieten en chichorei.

Vervaet Rebuild

Rebuild van Vervaet Bietenrooiers en Hydro Trikes tot nieuwe machines met garantie.

Top occasion: Kurstjens 27000

- Tank is afneembaar, poten zitten er bij en kan ook een kiepbak op - Bandendruk systeem - Automatisch smeersysteem - Topdrukcillinder - Tank kan naar voren schuiven voor meer druk op de trekker - borger 6 m3 verdringerpomp - Volledig automatisch systeem - monsterapparaat en weeginrichting kan er zo tussen gemonteerd worden

  • Kurstjens 27000
  • Bouwjaar: 2008
  • Prijs: Op aanvraag

The latest Vervaet Facebook posts!

De nieuwe sleepslangcombi voor Sloot uit Aerdt staat klaar om af te leveren. Voorzien van hefmast, 1250 ultraflex banden, 12 meter Roelama bemester, RTK gps en NIR sensor voor afgifte op NPK. Een prachtcombinatie.
Lees verder...
Vervaet zoekt een R&D Engineer! Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van nieuwe machines. Het aanpassen en verbeteren van bestaande machines vormt een uitdaging voor je. Met behulp van Autodesk Inventor leg je deze ontwerpen vast in 3D tekeningen. Je komt met innovatieve oplossingen voor technische problemen. Je werkt nauw samen met de Product Specialisten en monteurs bij de ontwikkeling van prototypes. Jouw profiel: Je hebt een hoger opleiding genoten, bij voorkeur werktuigbouw/elektromechanica. Ervaring met 2D en 3D CAD, bij voorkeur Autodesk Inventor. Kennis van AutoCad Electrical is een pluspunt. Je bent creatief en gedreven om je doelen te bereiken. Een resultaatgerichte teamspeler die goed kan presteren onder druk. Wij bieden: Een groeiend familiebedrijf met een sterke internationale reputatie. Boeiende uitdagingen door het innovatieve karakter van ons bedrijf. Fijn werkklimaat waar geïnvesteerd wordt in mensen en middelen. Aantrekkelijk salarispakket met uitstekende secundaire voorwaarden. Geboeid? Stuur een CV en je motivatie naar hrm@vervaet.nl
Lees verder...
Vervaet wint in Duitsland "Beste Innovationen Landtechnik". Wedstrijd uitgeschreven door DLG. In deze categorie wint de Vervaet XL van alle grote (Duitse) merken. De prijs werd namens Vervaet in ontvangst genomen door Erich Brenner onze steun en toeverlaat in Zuid Duitsland. Dank aan iedereen die op ons gestemd heeft.
Lees verder...

Het laatste Vervaet nieuws!

Alle innovaties op een rij.

Gelukkig nieuwjaar!
Gelukkig nieuwjaar!

De beste wensen voor 2016

Lees verder...
Nieuwe Vervaet Hydro Trike geïntroduceerd!!
Nieuwe Vervaet Hydro Trike geïntroduceerd!!

Vrijdagavond 12 juni is tijdens een spectaculaire show met ontzettend veel genodigde klanten de nieuwe Hydro Trike gelanceerd.

Lees verder...

Beurzen & Demo's

Velddemonstratie Vervaet Q-serie
Velddemonstratie Vervaet Q-serie
29 november 2016 - 29 november 2016

Biervliet

We nodigen u van harte uit voor onze grote bietenrooidemo met de nieuwe Vervaet Q-616 en zijn grotere broer Q-621. De demo zal op 200 meter van de fabriek plaatsvinden. Voor onderdak, een hapje en een drankje is uiteraard gezorgd. Daarnaast zijn we volop in de productie van de nieuwe Hydro Trikes dus u kunt de fabriek ook in productie bezichtigen. Waar:        Haringkaker 1, 4521 GN, Biervliet (parkeren op fabrieksterrein, vanaf daar aanwijzingen naar demoterrein volgen, ong. 200m) Wanneer: 29 November 2016 Hoelaat:    vanaf 10.00 U. tot 16.00 U. De fabriek is open voor bezichtiging; we zijn volop in Hydro Trike productie! In geval van regen; hou onze website en facebook-pagina in de gaten voor info. We hopen op uw komst, Het team van Frans Vervaet B.V.

SIMA Paris
SIMA Paris
26 februari 2017 - 2 maart 2017

Paris

We would like to see you at SIMA 2017 where we'll show you are new Vervaet Q sugar beet harvester and the Hydro Trike productrange.

Topkwaliteit is het kenmerk

Frans Vervaet heeft altijd gestreefd om de Vervaet machines aan de hoogste eisen van de gebruiker te laten voldoen.