This is an example of caption with a link

Nieuwe Machines voor een gebruikte prijs..

Wat is revisie?

Er bestaan verschillende interpretaties voor het woord revisie. Voor Vervaet is dit duidelijk: het volledig herbouwen van een machine. Door de ervaringen bij een bepaald model door de jaren heen is de kennis aanwezig waar een modificatie dient toegediend te worden. En dát is de kracht van VERVAET REBUILD.

Op het moment dat de machine bij onze fabriek arriveert wordt er een vast team aangesteld welke verantwoordelijk zijn voor een machine van het begin tot het einde. Het begint bij het demonteren van de grootste onderdelen, na een intensieve reiniging. Daarna wordt de machine tot op het bot kaal gezet. Er blijft alleen een stalen chassis over. Alle onderdelen worden geïnspecteerd, gereinigd, vervangen of vernieuwd tot het laatste boutje en moertje toe. Ervaringen door de jaren heen met bepaalde modellen worden in de vorm van modificaties toegepast. Voorbeelden hiervan bij de Hydro Trike zijn: nieuwe hefinrichting, chassisverzwaringen, lagers, hydraulische snelkoppeling, isolatiepakket, aflopende neus, zijschermen, nieuwe zuigarm en noem maar op. Er ontstaat een totaal nieuwe machine. Vervolgens wordt de machine deel voor deel gespoten in onze spuiterij en opnieuw bestickerd. Na het plaatsen van de nieuwe banden is de Trike of Rooier klaar voor zijn tweede leven of soms het derde of het vierde…

Waarom kiezen voor een Vervaet Rebuild machine?

Financieel aantrekkelijk

Naast de technische voordelen die een Rebuild Vervaet u biedt zijn er ook financiele voordelen. Voor een derde goedkoper koopt u een machine die technisch nieuw is en er als nieuw uit ziet.

Garantie

De rebuild machines worden verkocht met volledige garantie en back-up van de fabriek. Daardoor krijgen ze een uitstekende reputatie in de markt, met daaraan gekoppeld een zeer goede restwaarde. Dit heeft uiteraard een positief effect op de kostprijs van de machine welke lager zal zijn dan bij welk ander merk dan ook.

Informatie

  • Totale Revisie
  • Ook de motor..
  • Modificaties
  • Opnieuw in de lak

Bij de revisie wordt grondig te werk gegaan!

De machine wordt volledig afgebroken totdat alleen het kale chassis er nog staat.

Ook hieraan worden modificaties gedaan op basis van ervaringen uit het verleden.
 

Wij kunnen wél in de motor kijken

Het gezegde: ‘we kunnen natuurlijk niet in de motor kijken’ kennen wij niet. Tot en met de motor toe wordt alles gedemonteerd en opengehaald, gecontroleerd, vervangen, vernieuwd of gemodificeerd. Daar waar nodig worden ook koppelkrommes of vermogensgrafieken aangepast om de machine nóg optimaler te laten presteren.

 

Ervaringen uit het verleden worden omgezet in modificaties.

Techniek van huidige nieuwe machines wordt gedeeltelijk ook toegepast op de herbouwde machines , bijvoorbeeld een nieuw rooisysteem of diepteregeling. 

 

Nadat de machine technisch volledig in nieuwstaat is wordt hij opnieuw gespoten.


 

Afbeeldingen

Rebuild - foto 1

Rebuild - foto 1

Rebuild - foto 2

Rebuild - foto 2