This is an example of caption with a link

De Vervaet Hydro Trike Sleepslang is gegarandeerd de meest oplossingsgerichte machine op de markt. De trike vult alle gaten op dat het conventionele trekker-bemester systeem laat liggen. Op basis van een vaak gebruikte/gereviseerde trike wordt een 5000 liter mestbuffertankje gelegd wat dient als buffer op het kopakker voor het omdraaien. Geen stress over de pomp aan of uit, gewoon doorpompen en met de eenvoudige bediening van de trike (die ongewijzigd is t.o.v. een gewone trike) de boel opheffen, draaien en weer laten zakken waarna de machine alle gift weer automatisch overneemt. 

Waarom kiezen voor de Hydro Trike Sleepslang?

1 wiel per spoor

Door het drie-wiel principe is er altijd maximaal 1 wiel per spoor. De bodem kan veel aan, als het maar één keer is. Het luchtdrukwisselsysteem zorgt dat de machine tot minder dan 1 bar in de banden kan hebben. 

Pomp en snijder

Omdat de Hydro Trike sleepslang feitelijk een omgebouwde normale trike is wordt de mest gewoon achter in de tank gepompt. De trike neemt op originele manier de mest met de pomp naar de snijder toe waar de mest gesneden wordt alvorens het richting de verdeler verdwijnt.
1) Exacte dosering, dus kwaliteit! de automatische mestcomputer van de vervaet regelt de dosering. .
2) Nooit verstoppingen, de snijder van de vervaet heeft veel meer snij-capaciteit dan een verdeler. Omdat de mest hier eerst doorheen gaat zijn er nooit problemen met de verdeling vanachter.

Comfort en capaciteit

Door de hoge zit, de hydraulisch aandrijving, de krachtige motor, de buffertank, de automische gift en de snijder ervaart de chauffeur van de Hydro Trike sleepslang een weldadigheid van rust t.o.v. het sleepslangen met de gewone tractor. Daarnaast heeft de trike nooit genoeg voer! de 9000 Liter verdringerpomp lust altijd meer en de Trike zal nooit de belemmerende factor zijn.

Video

Hydro Trke Sleepslang video

Bekijk hier de video van de Vervaet Hydro Trike sleepslangmachines