This is an example of caption with a link

Het succes van de eenvoud, of de eenvoud van het succes ?

Het gaat er niet zozeer om wat er eerst komt. Waar het wel om gaat, voor u als loonwerker, is dat u met een zo’n eenvoudig mogelijke machine een zo hoog mogelijke capaciteit kunt bereiken. Als u daarnaast de onderhoudskosten laag kunt houden ligt het succes binnen handbereik: De Vervaet Hydro Trike.

In 1990 ontwikkelde Vervaet samen met ervaren loonwerkers de Hydro Trike. Zo is een praktijkgerichte machine ontstaan waarmee binnen een paar jaar de markt werd veroverd.

Na meer dan 20 jaar is de Hydro Trike niet alleen in Nederland , maar ook in landen als Belgie , Duitsland, Finland, Denemarken, Frankrijk, Hongarije, Engeland en Ierland een bekende verschijning geworden.

Waarom kiezen voor de Hydro Trike?

1 Wiel per spoor

Dankzij het drie wiel (trike) principe wordt het land over de gehele werkbreedte egaal aangereden. Dit resulteert in een minder beschadigde bodemstructuur en een mooier resultaat.

Doordacht

De Vervaet Hydro heeft al sinds zijn geboorte in 1990 hetzelfde principe van werken. De gehele techniek van de cyclus van de mest wordt heden ten dage nog op dezelfde manier toegepast. In tegenstelling tot vele anderen die keer op keer met een ‘vernieuwing’ en/of verandering komen. Vervaet gelooft in het principe van de hydro trike en velen met ons hetgeen blijkt uit ons marktleiderschap.

Duurzaam

De economische duurzaamheid van Hydro Trike is van ongekende omvang. Onderhoudskosten zijn door ruim 20 jaar ontwikkeling, aan eigenlijk hetzelfde model, tot een minimum gebracht en de restwaarde van de trike wordt door niemand geëvenaard. Dé kenmerken om economisch duurzaam te ondernemen met uw machine.

Informatie

  • Mestcyclus
  • Aandrijving
  • TRI-control
  • Verlichting

De cyclonnsnijinrichting mestsnijder zit achter de mestpomp. Er is dus nauwelijks weerstand aan de zuigkant van de mestpomp, zodat er sneller gevuld kan worden. Tijdens het uitrijden blijft de mestpomp draaien. Op de kopakker wordt overgeschakeld van injecteren naar rondspoelen. Dit concept zorgt ervoor dat de snijder steeds gereinigd wordt tijdens het rondspoelen. Tijdrovende verstoppingen, worden hiermee voorkomen.

Het voordeel hiervan is ook dat er direct weer mest in de sleuf is op het moment dat je overschakelt op injecteren. De dosering dient niet op gang te komen.

Alles draait om capaciteit bij de Vervaet Hydro Trike.

Eenvoudig maar Hightech

Zo eenvoudig de Hydro Trike is opgebouwd, zo modern en Hightech is de techniek. Dat begint bij de motor, een diesel van de bekende DAF trucks uit Eindhoven. Zijn maximum vermogen van 465 pk is reeds bij 1.400 t/min. Beschikbaar . In goede omstandigheden kan gewerkt worden met slechts 1250 t/min.

Het gestuurde en hydraulisch aangedreven voorwiel heeft een schijfrem en parkeerrem. Alles is geconfigureerd met de achteras aandrijving. Bij de achteras drijft een hydraulische motor met verstelbaar slagvolume de mechanische overbrenging met twee snelheden aan. De cardanas drijft de achteras aan.

Éen regelbare pomp drijft de mestpomp aan. Twee verstelbare Sauer Danfoss pompen verzorgen de rijaandrijving. Ze hebben 15% meer vermogen dan de standaard pompen. De vierde verstelbare pomp is voor de snijinrichting.

Functioneel en gebruiksvriendelijk

Met het multifunctionele 26.5 cm grote “Touch Screen” heeft de chauffeur alle benodigde informatie in één overzichtelijk kleur beeldscherm.

De informatie die zoal weergegeven wordt: Rijsnelheid,Ingestelde kuubs,Werkelijke kuubs, Tankinhoud, Bandendruk, Toerental mestpomp, Hydr. , Druk mestpomp, Hydr. Druk rijpomp, Hydr. Druk snij-inrichting, Ingestelde trekkracht voor/achter, Capaciteit in m3/uur, Motortemperatuur, Motortoerental, Brandstofverbruik, Inhoud Brandstoftank.

Verlichting

Altijd licht, voorzien van 18 werklampen in LED en Xenon maakt het niet meer uit of het dag of nacht is.

Video

Hydro Trike video

Hydro Trike Promovideo

Afbeeldingen

foto Hydro Trike - 1

foto Hydro Trike - 1

foto Hydro Trike - 2

foto Hydro Trike - 2

foto Hydro Trike - 3

foto Hydro Trike - 3

foto Hydro Trike - 4

foto Hydro Trike - 4

foto Hydro Trike - 5

foto Hydro Trike - 5

foto Hydro Trike - 6

foto Hydro Trike - 6

foto Hydro Trike - 7

foto Hydro Trike - 7

foto Hydro Trike - 8

foto Hydro Trike - 8

foto Hydro Trike - 9

foto Hydro Trike - 9

foto Hydro Trike - 10

foto Hydro Trike - 10

foto Hydro Trike - 11

foto Hydro Trike - 11

foto Hydro Trike - 12

foto Hydro Trike - 12

Foto Hydro Trike - 1

Hydro Trike XL

Foto Hydro Trike - 2

Hydro Trike XL

Foto Hydro Trike - 3

Hydro Trike XL

Foto Hydro Trike - 4

Hydro Trike XL